plaster Napisano Grudzień 10 Zgłoś Share Napisano Grudzień 10 Witam Ile kosztuje pozycjonowanie naszej strony przez firmę pozycjonującą? Od czego te koszty zależą? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WAT Napisano Grudzień 11 Zgłoś Share Napisano Grudzień 11 - trudność fraz - metodyka firmy _______________________________________________________________________________________________________________________________________ Na stresik psychoterapeuta, a na smaczek torty na zamówienie warszawa. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
univesum Napisano Grudzień 14 Zgłoś Share Napisano Grudzień 14 Z Tego co mi wiadomo jest to kosztowne ale na wieksza skale jest oplacalne http://www.feino.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcu Napisano Grudzień 19 Zgłoś Share Napisano Grudzień 19 Ja sprawdzam cenę tutaj: http://napierwszejstroniegoogle.pl/ - fajny kalkulator wyceny pozycjonowania. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WAT Napisano Grudzień 20 Zgłoś Share Napisano Grudzień 20 Ja sprawdzam cenę tutaj: http://napierwszejstroniegoogle.pl/ - fajny kalkulator wyceny pozycjonowania. Tak, bardzo fajna ta wycena: opony: 189,60 zł miesiąc kredyt: 189,60 zł miesiąc meble: 189,60 zł miesiąc pakistańczykówka: 189,60 zł miesiąc kurdetopolis: 189,60 zł miesiąc dupnawyceniarka: 189,60 zł miesiąc wszystkie frazy wyliczałem dla pozycji 1-3 jakieś wnioski? jaja sobie robisz z poważnych ludzi? _______________________________________________________________________________________________________________________________________ Kliknij tworzenie stron www, a jeżeli chcesz więcej to polecam pozycjonowanie białystok. Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s90.pl Napisano Grudzień 23 Zgłoś Share Napisano Grudzień 23 Takie wyceny nie mają sensu co opisaliśmy w poście: http://www.s90.pl/od-czego-zalezy-cena-pozycjonowania/ - wszelkie kalkulacje na podstawie kryterium "konkurencyjności" a nawet automatyczna analiza innych czynników nie ma większego sensu. Niestety takie coś musi zrobić osoba która zna się na temacie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monghol Napisano Styczeń 11 Zgłoś Share Napisano Styczeń 11 Dodam od siebie, że są firmy tańsze a są i droższe. Ja korzystałem z usług firmy http://businessweb.pl gdzie koszt pozycjonowania wyniósł ponad 1000 PLN na dość specyficzną frazę. Ale efekty są widoczne do tej pory, więc pieniądze nie poszły w błoto. Raczej radziłbym omijać które chcą za frazę "200-300" zł miesięcznie, bo to jest nic nie warte... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zhost Napisano Styczeń 18 Zgłoś Share Napisano Styczeń 18 Raczej radziłbym omijać które chcą za frazę "200-300" zł miesięcznie, bo to jest nic nie warte... A jaki to wyznacznik 200-300 zł? Co jak chcę pozycjonować średnio trudną frazę regionalną np. zakład pogrzebowy Tychy. Według Ciebie mam nie brać w ogóle pod uwagę firm, które podadzą cenę niższą niż 300 zł? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga2013 Napisano Lipiec 24 Zgłoś Share Napisano Lipiec 24 Ceny fraz są uzleżnione sa od kilku aspektów, tj. 1. trudności czyli ile osób sie na nie pozycjonuje 2. regionalizacji czy czy mają byc to frazy na dane miasto czy ogólnopolskie 3. oraz na jakich pozycjach chcemy być czy satysfakcjonuje nas top 8 czy tylko to 1-3 Kalkulatory jak są na internecie nie mają nic wspólnego z cenami na rynku. Poszukując firmy powinnismy sprawdzić jakie ma osiągniecia i czy moze zpewnić nam takie wyniki. Nie jest trudno powierzyc firie reklame za 200 zł i nic z tego nie miec. Reklama kosztuje i będzie coraz droższa, wiec wybierając ofertę nie kirujmy sie ceną bo tanio to znaczy źle Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu82 Napisano Lipiec 26 Zgłoś Share Napisano Lipiec 26 Każda wycena powinna być zrobiona indywidualnie i ręcznie w opraciu o analizę danych jakie można wyciągnąć za pomocą narzędzi np. majesticseo, ahrefs i wielu innych. Żadna automatyczna wycena nie będzie tak dokładna i wiarygodna jak ręczne wycenienie poszczególnych fraz. PS. Zauważyłem ostatnio, że jest coraz więcej firm, które chcą płacić tylko za top5 albo tylko za top3, robi ktoś coś takiego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolina111 Napisano Sierpień 19 Zgłoś Share Napisano Sierpień 19 Trochę kosztuje ale wierz mi opłaca się. Ja korzystam z usług Web Metrics i dzięki nim zarabiam całkiem sporo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoleq Napisano Wrzesień 13 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 13 Frazy średnio-trudne to kilka tysięcy miesięcznie. Im firma ma jednak więcej klientów tym tracimy na jakości usługi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czassum Napisano Wrzesień 23 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 23 Zgadzam się z przedmówcą i potwierdzam, za średnio-trudne nawet po 2-3tyś miesięcznie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestek Napisano Kwiecień 10 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 10 Zależy na jakie frazy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano Kwiecień 17 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 17 Każda fraza ma inną cenę i niektóre faktycznie mogą 2-3tyś. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek84 Napisano Maj 13 Zgłoś Share Napisano Maj 13 Dokładmie, lecz za 2-3 tysie to frazy typu - opony - drzwi A takie frazy acerola to rząd dziesiątek złotych a nie setek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb Napisano Listopad 1 Zgłoś Share Napisano Listopad 1 To zależy od ilości fraz, pakietu. Najniższy pakiet to raczej takie 200zł za 10godzin pracy w miesiącu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_matysik Napisano Czerwiec 8 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 8 Cena zależy przede wszystkim od konkurencyjności fraz, a głównymi determinantami są wiek domen w top10 oraz wiek linków do nich prowadzących tak w skrócie. Oczywiście czynników jest dużo więcej. Na najbardziej konkrecyjnych frazach stosowane są dość mało powszechne metody co powoduje, że koszt ich pozycjonowania jest dużo wyższy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek1 Napisano Sierpień 24 Zgłoś Share Napisano Sierpień 24 W jaki sposób agencje określają cenę oraz czas wspólpracy? Przecież wiek linków lub domen konkurencji jest ta sama, jednak liczenia różnych agencji różni się w kilka razy! Jaka jest cena do akceptacji dla mojej strony? https://vivasend.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotelo Napisano Wrzesień 23 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 23 Trudno jest odpowiedzieć na to pytanie bo wszystko zależy tutaj od tego na jakie frazy pozycjonoujemy jaka jest to firma oraz jaka agencja pozycjonuje nam firmę. Duze znaczenie ma odpowiednie oprogramowanie sklepu. Oraz zoptymalizowanie strony. Jedynie dobrze zoptymalizowana strona będzie prosta w pozycjonowaniu: https://pracabezszefa.pl/oprogramowanie-sklepu-internetowego-wybrac Kilka informacji o tym jak wybrać takie oprogramowanie znajduje sie na stronie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wordpresiarz Napisano Maj 26 Zgłoś Share Napisano Maj 26 Zależy jakie efekty chcesz otrzymać, na jakim obszarze, na jakie frazy i jak bardzo są one konkurencyjne. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz881 Napisano Maj 31 Zgłoś Share Napisano Maj 31 To zależy. Co to za firma itd. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolukkarol Napisano Lipiec 22 Zgłoś Share Napisano Lipiec 22 Oczywiście to zależy od firmy i tego jak duży nakład pracy jest potrzebny, aby stworzyć coś sensownego. Możesz zawsze poprosić różne firmy o wycenę i wybrać korzystną dla siebie opcję. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts