irek Napisano Wrzesień 26 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 26 W kwestii odchudzania najlepszy jest sport. Najwięcej schudłem jak ostro wziąłem się za bieganie i pływanie. Dodatkowo ograniczyłem spożywanie słodyczy, które niestety bardzo lubię Do tego w spalaniu tłuszczu pomagają preparaty zawierające w składzie coś takiego jak l'karnityna - w aptece jak widać jest tego sporo. No i najważniejsze przy odchudzaniu to systematyczność. Przede wszystkim trzeba regularnie uprawiać sport. Na pewno nie należy się głodzić, bo to nieskuteczna technika na dłuższą metę. U mnie sprawdza się dużo warzyw i owoców. Unikam też fastfoodów i smażonych potraw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nascar Napisano Październik 10 Zgłoś Share Napisano Październik 10 Lepiej chyba się troche poruszać niż siedzieć cały dzień na komputerze... Zdrowie masz tylko jedno, pamiętaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Październik 16 Zgłoś Share Napisano Październik 16 Ruch to podstawa, ale ważna jest też odpowiednia dieta. Bez niej nie schudniemy. Ja staram się ruszać codziennie, choć trochę. Trzy razy w tygodniu biegam, 2-3 razy w tygodniu ćwiczę w klubie fitness lub w domu, poza tym odżywiam się zdrowo i zrzuciłam już 4kg, a moje ciało stało się jędrne i sprężyste . Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek84 Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 MŻ - to podstawa. Lecz łatwiej powiedzieć niż zrobić. Np warto czasami odwiedzić specjalistę w tej dziedzinie. Proponuje on ciekawe rozwiązania i pomoc w zmianie nawyków żywienowych: http://www.vita-derm.pl/skuteczne-odchudzanie - samemu można lecz jak się ma dzieci i pracę to głodówkę ciężko wytrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Wrzesień 4 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 4 Nie chodzi nawet o to, żeby mniej jeść, a żeby jeść zdrowiej i w mniejszych porcjach, za to większej częstotliwości. Przez te ogromne ilości toksyn, jakie przyjmujemy codziennie w wysoko przetworzonych produktach w zasadzie każdemu z nas przydałoby się oczyszczanie jelita grubego. Niektórzy z nas nawet nie zdają sobie sprawy z tego, jak wiele śmieci zalega w naszym organizmie i źle wpływa zarówno na nasze sapomoczucie jak i zdrowie, a tym samym przemianę materii i sylwetkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukajana Napisano Wrzesień 29 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 29 Uwielbiam biegać i jeździć na rowerze. Gdy tylko mam okazję staram się brać udział w maratonach. Ostatnio zainteresowałam się triathlonem i mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się wziąć udział w jakiś zawodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokatora Napisano Wrzesień 29 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 29 W wolnej chwili chodzę na siłownie lub biegam po parku. Ćwiczenia i wysiłek fizyczny to mój styl życia, więc gdy tylko mam okazję spędzam ją uprawiając jakiś sport. W czasie wysiłku fizycznego bardzo łatwo zapomina się o problemach i to jest bardzo fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miscz Napisano Wrzesień 29 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 29 Joga to jedna z najlepszych rzeczy, które spotkały mnie w życiu. Jestem człowiekiem dosyć zapracowanym, dzieci, praca, dom i znowu dzieci i domu. Joga to chwila dla mnie, chwila relaksu, którą spędzam sama ze sobą. Dodatkowo bardzo dobrze wpłynęła na moje ciało, stało się elastyczne i sprężyste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inkol Napisano Wrzesień 29 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 29 Dla mnie najlepszym sportem są zakupy z koleżankami. Uwielbiam buszować w sklepach odzieżowych, przebierać się i przymierzać wszystko co ładne. Uwierzcie mi, że człowiek może się na pocić przy takim wysiłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alantena Napisano Wrzesień 30 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 30 Bardzo lubię siatkówkę, Jak tylko mamy okazję, wraz ze znajmomymi wynajmujemy salę gimnastyczną i gram w siatkę. Oczywiście czasami pogram w inne gry zespołowe. Koszykówka czy zbijak to też fajny sport. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Październik 27 Zgłoś Share Napisano Październik 27 Nie wiem, co się tak upraliście na to MŻ. Trzeba przede wszystkim jeść zdrowo i regularnie, nawet 5 posiłków dziennie. Czasami wychodzi na to, że chudniemy jedząc więcej a nie mniej, wszystko zależy od tego co i jak jemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fossa Napisano Listopad 19 Zgłoś Share Napisano Listopad 19 Odchuzania nie zawsze popieram, ale zdrowy tryb życia zawsze. Najgorsza rzecz z możliwych, to sytuacja w której bardzo szczupła dziewczyna wmawia sobie że jest gruba i musi się odchudzać. Myśle, że ja prowadzę zdrowy tryb życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Listopad 28 Zgłoś Share Napisano Listopad 28 To prawda. Wiele szczupłych dziewczyn niestety ma osobie takie niesłuszne mniemanie i prowadzi to niestety do zaburzeń łaknienia takich jak bulimia albo anoreksja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sogre Napisano Luty 12 Zgłoś Share Napisano Luty 12 Zdrowo się nie odżywiam, ale za to uprawiam dużo sportu. Uwielbiam spędzać czas w kajaku i nad wodą. Sporty zimowe też lubię, ale niestety z roku na rok warunki sa coraz gorsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casio Napisano Luty 27 Zgłoś Share Napisano Luty 27 Popieram - znam dziewczynę która głodówkami doprowadziła się do ruiny (anemia i inne kolorowości) - a najlepiej wstać z fotela czy łóżka i ogarnąć jakiś ruch - nawet kilkanaście minut dziennie, ale codziennie! Chyba że dłuższy wysiłek to bez przesady w każdym razie moim zdaniem ważne jest samopoczucie - a sama świadomość że cokolwiek robię, już jest spoko wtedy chudnie się tylko "przy okazji" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banek Napisano Marzec 1 Zgłoś Share Napisano Marzec 1 Po zakończeniu nauki, zakończyłem również swoją przygodę ze sportem. Zawładneło mną czyste lenistwo. Teraz próbuję nadrobić zaległości, ale łatwo nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lessar Napisano Marzec 2 Zgłoś Share Napisano Marzec 2 Dziś rano odważyłam się wejść na wagę i jestem załamana. Nie chciałam przyjąć do wiadomości, że jestem otyła, niestety moja waga przekracza o znaczną liczbę wagę na którą mogłabym sobie pozwolić. Przy wzroście 160 ważę 82 kilogramy... Muszę wziąć się za siebie i zacząć prowadzić zdrowy tryb życia, żeby zrzucić zbędne kilogramy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JudytaPiekna Napisano Marzec 13 Zgłoś Share Napisano Marzec 13 Ja też kiedyś się załamałam jak zobaczyłam, że ważę 76 kg przy wzroście 155. Zastosowałam dietę owocowo-Warzywną dr Ewy Dąbrowskiej. Schudłam po 6 tygodniach 6 kg. Potem dołączyłam zdrowe odzywianie i duzo jeździłam na rowerze. schudłam kolejne 6 kg po 2 miesiącach. Teraz jestem o wiele lżejsza. mam dużo siły i energii. Polecam wszystkim. _________________ Serwis regeneracja pomp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Marzec 28 Zgłoś Share Napisano Marzec 28 Brzmi to wszystko bardzo sensownie. Ja przestawiłam się całkiem na zdrowe odżywianie i jest mi z tym bardzo dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komputerowiec Napisano Marzec 31 Zgłoś Share Napisano Marzec 31 Mi najbardziej dla zdrowia pomoglo plywanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleszek Napisano Czerwiec 8 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 8 Myślę, że każdy człowiek powinien prowadzić zdrowy tryb życia i dbać o siebie. Zdrowe jedzenie, wysiłek fizyczny i brak nałogów to przepis na długowieczność. Ja już od kilku lat biegam i jeżdżę na rowerze prawie codziennie. Doadtkowo utrzymuje zdrową dietę i czuję się wyśmienicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goska96 Napisano Czerwiec 18 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 18 Dbajmy o siebie, wysypiajmy się, jedzmy zdrowo, ruszajmy się, a na pewno będziemy żyć dłużej i zdrowiej niż większość Polaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunsee Napisano Lipiec 8 Zgłoś Share Napisano Lipiec 8 Powinno się dbać o zdrowie każdego dnia. Nie jestem fanem drakońskich diet albo wyczerpujących ćwiczeń. Wolę regularnie biegać (dość krótkie dystanse) i stosować zbilansowaną dietę, w której występują wszystkie składniki odżywcze. Ciastko od czasu do czasu też jeszcze nikogo nie zabiło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Sierpień 14 Zgłoś Share Napisano Sierpień 14 Ja też myślę, że warto dbać o siebie codziennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Wrzesień 3 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 3 Jasne, że nie, ale warto robić cokolwiek dla swojego zdrowia i urody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts